TRAKOVICE 2018 - PLES ZÁHRADKÁROV 10. ROČNÍK

V Trakoviciach sa tohtoročný reprezentačný, záhradkársky ples niesol v znamení 10 rokov od začiatku jeho organizovania.

 

   V Trakoviciach sa tohtoročný reprezentačný, záhradkársky ples niesol v znamení 10 rokov od začiatku jeho organizovania. S prihliadnutím na jeho každoročnú úspešnosť a veľký záujem širokej verejnosti, hlavne mladšej generácie, organizátori pripravili výnimočne bohatý program. 
Úvod patril mladým adeptom tanečnej školy Tyrnavia - Simonke Černušákovej a Riškovi Papcúnovi.
V ďaľšom  programe vystúpili členovia známej tanečnej formácie Old School Brothers a v dvoch vstupoch s výraznými kabaretnými aj tanečnýmichoreografiami zmiešaná skupina Anta Agni z Bratislavy.
 
Chutná večera, kvalitné vínko, luxusný dezert s kávou a  popolnočná kapustnica je už od začiatku organizovania plesov pravidlom.
 
Po týchto vystúpeniach prišlo na rad porcovanie slávnostnej torty s jedlými fotografiami z činnosti ZO SZZ a hneď potom losovanie viac ako bohatej tomboly.  Do tanca hrala už tradične - 8. krát - vynikajúca hudobná skupina DISK zo Solčian. 
Vo vstupných priestoroch boli vystavené veľkoformátové fotografie zo všetkých 9. doterajších plesov, takže účastníci si mohli na mieste porovnávať neustále stúpajúcu úroveň akcie a viacerí aj spomínať.
Končili sme so svitaním nového dňa síce unavení, ale v príjemnej nálade a so želaním ďaľších vydarených ročníkov.

 

Foto z plesu v sekcii:  GALÉRIA

OV SZZ Trnava
A. Sládkoviča 33
91700 Trnava

zahradkari@zahradkaritrnava.sk

správa web stránky

milan.harsani@gmail.com

Úradné hodiny:
Streda od 9:00 do 12:00

do odvolania iba telefonicky